Γενικά

Η ΔΕΥΑ Τρίπολης προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Η ΔΕΥΑ Τρίπολης έχει επενδύσει σε σημαντικούς πόρους για να διασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα της γίνεται ευκολότερη στη χρήση και πιο προσιτή σε άτομα με ειδικές ανάγκες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στο deyatrip.gr

Η ιστοσελίδα deyatrip.gr διαθέτει το widget προσβασιμότητας ιστότοπου UserWay, το οποίο τροφοδοτείται από έναν ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στο deyatrip.gr να βελτιώσει τη συμμόρφωσή του με τις Οδηγίες προσβασιμότητας περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας στο deyatrip.gr μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτωθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του. 

Αποποίηση ευθυνών

Η ΔΕΥΑ Τρίπολης συνεχίζει τις προσπάθειές της για να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών της, με την πεποίθηση ότι είναι συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την αδιάλειπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς με ειδικές ανάγκες.

Παρά τις προσπάθειές μας να κάνουμε όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο του deyatrip.gr πλήρως προσβάσιμα, κάποιο περιεχόμενο μπορεί να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν βρήκαμε ούτε προσδιορίσαμε την καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Υποστήριξη

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο deyatrip.gr ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών ΔΕΥΑ Τρίπολης.